Celebra la revetlla de Sant Pere amb un passi de films familiars en Super 8 a La Casa Elizalde

El proper dijous dia 28 de juny a les 21.30h et proposem participar a una projecció conjunta al pati de La Casa Elizalde de tots aquests films familiars que sovint tenim oblidats i que moltes vegades amaguen petites i grans històries de la nostra vida i ciutat.

Si tens pel·lícules domèstiques fetes en Super 8, posa’t en contacte amb nosaltres! Busquem films domèstics que mostrin moments quotidians, que reflecteixin la nostra manera de viure, des de la intimitat fins als espais públics, de ciutat i estiueig. Escriu-nos un email a finestres@casaelizalde.com o truca’ns al  93 488 05 90.

I si no tens pel·lícules però vols assistir al passi també ho pots fer, l’entrada és lliure. Aprofitarem per celebrar la revetlla de Sant Pere amb coca i una copa de cava.

Memòries reversibles és una activitat  a càrrec de Laboratorio Reversible, un col·lectiu d’auto-aprenentatge fundat l’any 2014 al Poble Sec amb l’objectiu de treballar entorn l’experimentació i difusió del cinema analògic, posant èmfasi en la dimensió local i quotidiana.

És una activitat en el marc de l’exposició de Finestres de la memòria ‘Imaginaris de la ciutat ideal. Cinema amateur a l’Eixample 1923- 1939’, comissariada per Núria F.Rius, que podeu visitar fins al 20 de juliol de 2018.