Binti, una youtuber sense fronteres

Frederike Migom
Bèlgica i Holanda | 2019 | 90 min | VOSC

La Binti té dotze anys. Va néixer al Congo, però viu a Bèlgica amb el seu pare des de molt petita. Tot i que no tenen papers, la Binti vol viure una vida normal i somia amb convertir-se en una famosa youtuber com la seva ídol Tatiana. L’Elias, d’onze anys, viu sol amb la seva mare des del divorci del seu pare, que es va establir al Brasil per fer una nova vida. Quan la policia entra a casa de la Binti i ha de fugir, la nena es refugia a la cabanya de l’arbre de l’Elias i poc després idea la solució perfecta per a tots els seus problemes.


Mirades. Cicle de cinema documental i d’autor
Adolescents

L’edició de tardor del MIRADES, programada per la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona, s’endinsa en l’univers adolescent i ens mostra des de la ficció al documental, les mirades de nois i noies que afronten els reptes de fer-se gran, construir-se una identitat i transformar un món que moltes vegades no senten just.

Totes les sessions comptaran amb presentació i col·loqui a càrrec de l’equip de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona.

 

 

 

 

 


El cicle MIRADES. Adolescents semmarca dins les activitats relacionades amb lexposició ‘Puber‘ de Tanit Plana, que es podrà veure a La Casa Elizalde a partir del 10 de novembre i fins al 23 de desembre de 2021.

Dia
Dimarts 09/11/2021 19:00

Pujar