Primeres solituds

Claire Simon
França | 2018 | 100 min | VOSC

En un institut dels suburbis parisencs, adolescents prou afortunats per assistir-hi parlen –entre classe i classe, i a voltes durant la classe, asseguts al passadís o en uns bancs de l’exterior– mentre la ciutat s’estén al seu darrere i als seus peus. Claire Simon estableix un diàleg cinematogràfic en què conversen sobre les seves històries personals, les seves famílies, i també sobre les seves passions i les seves solituds.


Mirades. Cicle de cinema documental i d’autor
Adolescents

L’edició de tardor del MIRADES, programada per la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona, s’endinsa en l’univers adolescent i ens mostra des de la ficció al documental, les mirades de nois i noies que afronten els reptes de fer-se gran, construir-se una identitat i transformar un món que moltes vegades no senten just.

Totes les sessions comptaran amb presentació i col·loqui a càrrec de l’equip de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona.

 

 

 

 

 


El cicle MIRADES. Adolescents semmarca dins les activitats relacionades amb lexposició ‘Puber‘ de Tanit Plana, que es podrà veure a La Casa Elizalde a partir del 10 de novembre i fins al 23 de desembre de 2021.

 

Dia
Dimarts 23/11/2021 19:00

Pujar