Espero tua (re)volta

Eliza Capai
Brasil | 2019 | 93 min | VOSE

Retrat polifònic del moviment de protesta que va ocupar les escoles de Sao Paulo (Brasil) en demanda d’una educació pública i de qualitat. Protagonitzat per tres joves que van liderar les lluites estudiantils, el film narra els eixos centrals de la revolta, des del 2013 i fins a l’arribada de Jair Bolsonaro a la presidència. Documental guanyador del Premi Amnistia Internacional del Festival de Berlín.


Mirades. Cicle de cinema documental i d’autor
Adolescents

L’edició de tardor del MIRADES, programada per la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona,  s’endinsa en l’univers adolescent i ens mostra des de la ficció al documental, les mirades de nois i noies que afronten els reptes de fer-se gran, construir-se una identitat i transformar un món que moltes vegades no senten just.

Totes les sessions comptaran amb presentació i col·loqui a càrrec de l’equip de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona.

 

 

 

 

 

El cicle MIRADES. Adolescents semmarca dins les activitats relacionades amb lexposició ‘Puber‘ de Tanit Plana, que es podrà veure a La Casa Elizalde a partir del 10 de novembre i fins al 23 de desembre de 2021.

Dia
Dimarts 14/12/2021 19:00

Pujar