Estimada (vida) diària / Abrir puertas y ventanas

SESSIÓ I:
Comptarem amb la presentació del cicle ‘Un lloc on trobar-nos’ a càrrec de l’Anna Brufau, sòcia col·laboradora del Cinema Zumzeig, programadora del cicle. També ens acompanyarà Marga Almirall, directora d’ Estimada (vida) diària que presentarà el seu curt en diàleg amb la pel·lícula de Milagros Mumenthaler Abrir puertas y ventanas.
Un cop acabada la projecció obrirem un col·loqui per comentar les pel·lícules juntament amb Marga Almirall i Anna Brufau.

Estimada (vida) diària
Marga Almirall
2016 | 10 min | VOC

Dels diaris personals de la infància i l’adolescència fins als videoblogs a Youtube o els visual diaries a Instagram: un petit viatge per l’autorepresentació femenina de la generació millennial. Una visió personal i íntima de les formes de construcció de les (re)presentacions de la vida diària.

Abrir puertas y ventanas
Milagros Mumenthaler
Suïssa, Argentina | 2011 | 99 min | VOSE

Buenos Aires, final d’estiu. Tres germanes, Marina, Sofía i Violeta, conviuen a la casa familiar aprenent a viure i relacionar-se de nou, després de la mort de l’àvia, amb qui van créixer. Marina es dedica a estudiar i a cuidar la casa, Sofía es concentra en la seva imatge i els seus objectes, i Violeta deambula del llit a la sala mentre rep visites ocasionals d’un home més gran que ella.

Aquest entretemps incert passa entre riures, discussions, comentaris perversos i carícies, fins que un dia, de sobte, Violeta desapareix.

Dia
Dimarts 09/03/2021 19:00

Pujar