Presentació del llibre ‘Paco Poch’

Presentació del llibre amb l’autora Gabriela Zea, el crític de cinema Toni Vall i Paco Poch, productor de cinema.

Com a ‘epíleg’ del cicle de cinema documental i d’autor MIRADES de la tardor de 2020 que vam programar juntament amb el productor de cinema Paco Poch, dimecres 10 de febrer a les 19 h presentem el llibre Paco Poch. Sobre el cinema documental produït per Paco Poch i la seva retrospectiva a la XXI Edició del Festival Cinespaña de Toulouse escrit amb Gabriela Zea.

“Tot i que el Paco Poch ha produït ficció i ha distribuït ficció europea d’alt interès, és fonamentalment reconegut per la seva influència en el món tan apassionant i creatiu de les pel·lícules documentals. La seva relació amb la gran rellevància que aquesta narrativa ha tingut i té des dels anys noranta a Catalunya, amb autors com Joaquim Jordà, Manuel Huerga, José Luis Guerín o Isaki Lacuesta, i els vivers de creadors que han suposat i suposen els màsters de la Universitat Pompeu Fabra i el d’EPAC del mateix Paco, li donen aquesta posició especial.”
(Fragment del pròleg de Manuel Pérez Estremera)

Gabriela Zea Nadal
Llicenciada en Humanitats (UPF) i en Direcció de Cinema (CECC). El 2013 funda el blog d’entrevistes Barcelonogy.com. Des de llavors ha col·laborat en publicacions com Openhouse magazine, La Llança (El Nacional.cat) i en la realització de diversos documentals.

Toni Vall
Periodista, crític cinematogràfic i professor de periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona, especialitzat en periodisme cultural i cinematogràfic.

 

Activitat gratuïta amb reserva prèvia i aforament limitat.
La presentació també es podrà seguir en streaming des del canal de Youtube de La Casa Elizalde.

Dia
Dimecres 10/02/2021 19:00

Pujar