22/06/2020

Comencen les recuperacions dels tallers d’hivern!

#ElizaldeTallers #Recuperacions #MesuresdeSeguretat

A partir de dilluns 29 de juny començarem amb les recuperacions dels tallers d’hivern que van quedar aturats a causa de l’emergència sanitària.

Et recordem un seguit d’indicacions que et demanem que tinguis en compte per poder reprendre l’activitat amb la màxima seguretat els dies que tinguis programades les sessions de recuperació del tallers d’hivern.

  1. Hauràs d’arribar al centre com a molt d’hora 10 minuts abans de l’inici de la sessió del teu curs. Abans d’accedir al recinte hauràs d’esperar-te al carrer respectant la distància de seguretat de 1,5 metres. És obligatori dur mascareta.
  2. Per accedir al centre es procedirà a prendre la temperatura al canell. En cas de temperatura superior a 37º no es podrà accedir al centre. Si presentes alguna simptomatologia relacionada amb la Covid-19, si us plau et demanem que no et desplacis al centre.
  3. Un cop entris al centre t’hauràs de rentar les mans amb gel hidroalcohòlic amb els dispensadors que trobaràs distribuïts a l’entrada.
  4. Dirigeix-te a l’aula assignada, no cal que passis per l’espai d’informació, recorda que tens tota la informació en el correu electrònic que et vam enviar. Segueix les fletxes de sentit únic per accedir a la teva classe.
  5. Quan finalitzi la sessió et demanem que, si us plau, surtis de la casa amb la màxima celeritat possible per tal d’evitar aglomeracions seguint els itineraris indicats.
  6. L’ascensor només el podrà fer servir una persona per trajecte, per tant et recomanem que l’utilitzis només en casos de mobilitat reduïda.
  7. En cas de que facis algun taller d’activitat física, cadascú haurà de portar el seu material de casa i recorda que no es pot accedir amb calçat de carrer a les aules per fer aquesta activitat, et recomanem mitjons o calçat esportiu que et puguis posar abans d’accedir a l’aula. Els vestidors estaran tancats, per tant hauràs de venir amb la roba per fer l’activitat des de casa.
  8. En cas de que facis algun taller de creativitat cadascú haurà de portar el seu material i no es podrà fer ús de material compartit.

Moltes gràcies per la teva comprensió i col·laboració, hem de continuar sent responsables per poder reprendre l’activitat amb totes les garanties.

Tenim ganes de retrobar-te, t’hi esperem!

 

Posem a la teva disposició el calendari de recuperacions, però és essencial haver confirmat l’assistència del teu taller per poder optar a recuperar-lo (és molt important garantir els aforaments per la seguretat de l’alumnat i el professorat).

Consulta el calendari
Pujar