28/04/2020

CONFIJOCS 2020

#Fembarri  #Joves #Eixjove

No et pots perdre aquesta iniciativa tan interessant i engrescadora que ens proposa l’Eix Jove, el Projecte de Dinamització Juvenil del Districte de l’Eixample, els Confijocs 2020!

Els Confijocs 2020 són com unes petites olimpíades, jocs participatius per realitzar dins de casa i passar una bona estona. Consisteixen en la realització de petits reptes de música, interpretació, fotografia, cuina, ball i habilitats personals, que pot realitzar una persona sola o amb gent de casa, animals, peluixos, plantes, o amb gent que no estigui a casa per vídeo o foto i enviar-ho per correu electrònic, WhatsApp o Instagram.

Tot i que els Confijocs estan adreçats principalment a nois i noies de 12 a 18 anys, pot participar qualsevol que vulgui. Pren bona nota, hi ets a temps: aquests jocs duraran del 4 al 31 de maig, quatres setmanes en les quals es publicarà un confirepte a les xarxes socials i web de l’Eix Jove cada dilluns, dimecres i divendres.

Si vols saber més sobre com participar-hi, com funciona la puntuació, els premis que s’atorguen, el jurat que el forma i què és el confirepte, consulta la pàgina web en l’accés que et mostrem més avall.

Apunta’t a la competició. S’entregaran 3 premis diferents!

Accedeix a la informació

 

Pujar