Una conferència ballada. Explicadansa

#Elizalderecomana #Explicadansa  #Dansaimoviment

En aquesta entrada et volem proposar una mirada pedagògica i històrica sobre la dansa contemporània. I per això et convidem a conèixer el treball de la companyia Explicadansa, integrada per el veterà ballarí i performer Toni Jodar i la productora Beatriu Daniel. Des de fa més de 10 anys fan un treball excel·lent de divulgació de la dansa amb el format de conferència espectacle.

Des de La Casa Elizalde hem tingut el plaer de programar dues de les seves conferències, Dansa moderna i contemporània, el novembre de 2016, i Una conferència ballada, l’abril de 2017. A la primera Jodar hi mostra l’evolució del clàssic al contemporani, mentre que a la segona l’explicació passa pels referents de la dansa i dels moviments que han sacsejat els cossos al costat dels esdeveniments que han modificat el món actual. Per això pensem que la seva feina és interessantíssima i et recomanem que coneguis aquesta companyia de seguida que els vegis programats.

De moment et deixem amb un extracte de 30 minuts d’una de les seves conferències ballades perquè la puguis gaudir des de casa, al mateix temps que t’animem també a seguir-los en les seves xarxes socials:

@pages

www.explicadansa.com/