01/06/2018

El Festival Grec ens proposa l’activitat Cuinar i crear a càrrec de l’associació Nyamnyam

Tres artistes o col·lectius de creadors que participen enguany en la programació del Grec amb propostes especialment innovadores surten de l’escenari… per entrar a la cuina. Això sí, ho fan acompanyats dels espectadors.

I és que Nyamnyam, una associació que promou els lligams entre cultura i gastronomia, proposa als espectadors del Grec Festival de Barcelona participar en un espai comú amb els artistes a través del fer, del cuinar, de l’estar junts, endinsant-se d’aquesta manera tant en els secrets de la cuina… com en el treball de cada col·lectiu artístic.

Reubicar-nos a l’any 2068 i pensar com seria el teatre del futur; observar com a partir d’entrevistes es pot crear el text d’una peça sobre la gentrificació a la nostra ciutat; o entendre la feminitat com a puntal d’una creació escènica que vol parlar d’un nou temps en què podem superar la lògica imperant del productivisme… Són alguns dels temes presents en aquestes peces i que Nyamnyam activarà a les cuines de diversos centres cívics de Barcelona.

El proper dijous 14 de juny a les 18.30h et proposem participar al taller organitzat per Nyamnyam en el qual ens endinsarem en la peça teatral Nowhere in particular, dels artistes David Climent, Sònia Gómez i Pere Jou, des de la cuina!

Inscriu-te trucant al 93 488 05 92 o per correu electrònic a casaelizalde@casaelizalde.com.

Pujar