Els PIAD debuten en línia!

#ElizaldeRecomana #25N #PuntsdInformacioiAtencioalesDones

Els Punts d’Informació i Atenció a les Dones (PIAD) comencen a oferir activitats en línia gratuïtes que giren al voltant del 25N. Us presentem la seva programació pel districte de l’Eixample i ens ho apuntem al calendari, us suggerim que feu el mateix 😉

24 de novembre: Presentació online dels Punts d’Informació i atenció a les dones de Barcelona (PIAD) de 18:30 a 19:30 h. A través de la plataforma Jitsi: https://meet.jit.si/PresentacioPIAD

Presentació del servei del PIAD com a recurs públic de l’Ajuntament de Barcelona on s’ofereix informació, assessorament i orientació en tots aquells temes d’interès per les dones i en diferents àmbits. També s’ofereixen serveis gratuïts d’atenció psicològica i assessorament jurídic.
Informa’t dels diferents serveis i recursos que tens al teu abast, dona!
Activitat organitzada pel PIAD en col·laboració amb el Casal de Barri Transformadors

No cal inscripció prèvia!

– 28 de novembre: Podcast ‘L’ecofeminisme des del barri’ de 10:00 a 12:00 h.

Com diu Vandana Shiva “La il·lusió de la Terra i els seus éssers com a matèria primera per a ser explotada amb fins de lucre està creant un món connectat a través de la malaltia”.
Farem una ruta virtual pel barri de Sagrada Família i veurem algunes experiències i projectes locals específics que poden connectar amb aquesta perspectiva: sobirania alimentària, qualitat de l’aire, igualtat o salut holística. La situació generada per la crisi sanitària ens ha de permetre apoderar-nos per repensar els sistemes de vida. A càrrec de La Caníbal.

Inscripcions a: info@aulamiental.org

 

Per més informació:

Tel. 936 197 311

barcelona.cat/dones