Seguim actius en línia

La programació cultural presencial als Centres Cívics de Barcelona quedarà suspesa a partir de divendres 30 d’octubre i es mantindrà l’activitat cultural per mitjans telemàtics.

En compliment del conjunt de mesures anunciades pel Govern municipal davant de la situació generada per la covid-19, que s’han pres de manera coordinada amb el govern de l’Estat i amb la Generalitat de Catalunya, la programació cultural presencial als Centres Cívics de Barcelona quedarà suspesa a partir de divendres 30 d’octubre i es mantindrà l’activitat cultural per mitjans telemàtics. En aquests equipaments només s’hi desenvoluparan les activitats previstes en la Resolució: els programes i activitats d’intervenció social i els menjadors de caràcter social. També es continuarà acollint l’activitat docent dels centres educatius que ho requereixin.

Com ja esteu al cas, es mantenen les activitats formatives i tallers des de casa. Som al vostre costat! L’activitat cultural (arts escèniques, música, projeccions audiovisuals i exposicions) que oferíem els centres de proximitat, malauradament, s’ha d’interrompre esperant temps més favorables per a tothom.

Ens trobareu, com sempre, a les xarxes socials i també als webs dels cinquanta-dos equipaments de la xarxa.

Per a més informació, podeu consultar la notícia publicada per l’Ajuntament de Barcelona i en l’aspecte sanitari, l’espai de preguntes i respostes de l’Agència de Salut Pública del Consorci Sanitari de Barcelona.

 

*Comunicat extret de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona