Escola de pensament. Teatre Lliure

#Elizalderecomana #Escoladepensament #TeatreLliure

Durant la temporada 2019-2020 el Teatre Lliure ha programat lEscola de pensament, una iniciativa molt interessant que uneix filosofia i teatre en un espai de diàleg, crítica i debat. Dinamitzen la filòsofa, assagista i professora Marina Garcés i l’escriptor i periodista Albert Lladó.

Durant aquest període de confinament han decidit oferir les dues darreres sessions d’aquest cicle a través del seu canal de Youtube.

Dimarts 19 de maig de 18.30 a 20 h. “El coratge i la representació. Sarajevo, 1993”. Convidats: Alfonso Armada i Haris Pašović. Presenta i dinamitza: Albert Lladó.

Anàlisi del teatre com a acte de valentia i de resistència humanitzadora. Haris Pašović és director de l’East West Theatre Company de Sarajevo i Alfonso Armada és escriptor, dramaturg i periodista de guerra, que va cobrir el conflicte armat als Balcans.

Dimarts 9 de juny de 18.30 a 20 h. “L’humor com a acció directa. Escena i transgressió”. Convidats: Benet Casablancas i Pepa Plana. Presenta i dinamitza: Marina Garcés

La pallassa Pepa Plana, Premi Nacional de Cultura i referent internacional del clown amb obres com Paradís pintat o Veus que no veus, conversa amb el compositor Benet Casablancas, autor de l’assaig El humor en la música i que ha estrenat recentment l’òpera L’enigma di Lea, sobre com la paròdia i la ironia poden combatre qualsevol temptació de maniqueisme.

canal Youtube del Teatre Lliure

I si vols veure les sessions anteriors que s’han celebrat mensualment al Teatre Lliure de Gràcia des de l’octubre passat, clica aquest enllaç.