11/05/2020

Obrim el teló, ballo al balcó

#Fembarri #Arquitectura #Eixample

Obrim el teló! Recuperem el Taller Masriera com a ateneu a la Dreta de l’Eixample.

Amb motiu de la Festa d’Arquitectura de l’Eixample d’aquest any 2020, l’Associació de Veïns i Veïnes de l’Eixample Dret i el Grup d’Arquitectes de l’Eixample del COAC s’han unit amb la resta d’entitats veïnals per promoure la iniciativa de recuperar el Taller Masriera com a ateneu o equipament de proximitat del barri.

I és d’aquí d’on va sorgir aquesta nova proposta a la Dreta de l’Eixample: Obrim el teló, ballo al balcó.

Amb la col.laboració de l’arquitecte i ballarí Toni Mira, et proposem celebrar la Setmana d’Arquitectura 2020 (del 7 al 17 de maig) des de casa i a la vegada donar visibilitat a la nova iniciativa per recuperar aquest espai pel barri. Com? Amb la creació d’un videomuntatge de dansa on el protagonista has estat tu, veïna o veí de l’Eixample.

El 8 de maig a les 20.15 h, just després dels aplaudiments a tot el personal sanitari i de serveis essencials, la web del Col·legi d’Arquitectes va presentar el videomuntatge “Ballo al balcó”, amb el recull de vídeos gravats pels diferents veïns i veïnes participants, com una manera de tornar a ocupar els carrers de la ciutat, buits durant tantes setmanes, i per reivindicar amb art el Taller Masriera pel barri.

A més a més, l’artista Toni Mira crearà un mapatge que es projectarà a les mitgeres de Masriera el dia que s’acabi el confinament i, per fi, puguem retrobar-nos tots junts al carrer Bailèn, 70.

Gaudeix del vídeo!

 

Accedeix a més informació

 

Pujar