20/06/2016

Un estiu a la fresca: propostes escèniques a La Casa Elizalde

A la fresca i a la llum de la lluna. Un any més, La Casa Elizalde ofereix aquest mes de juliol una programació d’alta qualitat i totalment gratuïta, oberta a tots els veïns i veïnes del barri. Un estiu a la fresca: un minifestival que es realitza als Centres Cívics de l’Eixample, per gaudir de les nits de juliol amb propostes teatrals de gran qualitat.

L’encarregat de donar el tret de sortida al cicle a La Casa Elizalde serà Enric Ases, actor, director i autor teatral que ha treballat en companyies tan diverses com La Fura dels Baus,Tricicle, o Teatre de Guerrilla. Trajectes llargs per a embarcacions petites  és el seu primer espectacle en solitari, un mosaic de micro-històries en clau tragicòmica sobre l’èpica del ridícul. Serà dimecres dia 6 de juliol a les 22h.

La companyia Xucrut Teatre ens parlarà de l’amor i el desamor, de les crisis de parella però sobretot del gran misteri que envolta el desig. Estima’m que tinc pressa és una peça carregada de tendresa i humor, a través d’un llenguatge fresc i dinàmic, que tindrà lloc el dijous 13 de juliol a les 22h.

Finalment, la cia Zero en conducta posarà el punt i final al cicle el dimecres 20 de juliol a les 22h amb La dernière danse de Brigitte. Un espectacle de mim corporal, titelles, dansa i teatre visual al servei d’una història sense text impossible de narrar amb paraules.

Humor, enginy, tendresa i poesia visual per gaudir de les nits d’estiu!

Pujar