16/04/2020

Fem Barri, Fem Eixample!

#Fembarri  #Eixample 


En aquest espai #fembarri anirem compartint iniciatives de l’Eixample que han anat sorgint aquestes darreres setmanes de confinament.

Volem estar a prop de la gent del barri i informar de les diferents propostes socials i culturals que van apareixent a la vora de casa.

A la vegada, si vols explicar-nos alguna proposta o iniciativa en la qual estàs participant, o tens alguna necessitat, o penses en alguna idea que t’agradaria compartir, no dubtis a contactar-nos i explicar-nos allò que t’està ajudant a superar aquesta situació de confinament o que trobes a faltar i que et podria ajudar.

Contacta amb nosaltres a través del mail casaelizalde@casaelizalde.com amb l’assumpte FEM BARRI o per les xarxes socials amb l’etiqueta #fembarri i mencionant @casaelizalde.

El centre està tancat però volem seguir sent un punt de trobada, encara que virtual, i fer barri! Cuidem-nos entre tots i totes i segur que en sortim més enfortits!


La fotografia pertany a la Festa Major de la Dreta de l’Eixample de 1950, cedida per Daniel Barrieres al fons fotogràfic digital del projecte Finestres de la memòria, ens coneixes? Segueix-nos a l’Instagram!

Pujar