16/04/2020

Creativitat per a famílies a casa

#Elizalderecomana #Espectaclesfamiliars #FamíliaAescena

Famílies, segur que sovint aneu a veure algun espectacle adreçat a vosaltres. Ja sabeu que a casa nostra tenim un munt de companyies que treballen amb molta professionalitat les seves creacions per a infants i els seus familiars. Però havíeu pensat alguna vegada que vosaltres també podríeu fer un espectacle? 

Des del portal Escena Familiar han tingut una idea fantàstica. Han demanat a vàries companyies professionals de fer vídeos tutorials en els quals us ensenyen els diferents aspectes d’una creació: trucs per fer el pallasso (clown), trucs d’il·luminació, d’escenografia, com fer una coreografia, com inventar històries (dramatúrgia), com fer o escollir música pel teu espectacle, trucs de circ o, fins i tot, les companyies d’instal·lacions us mostren com construir jocs.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar la creativitat entre la mainada -l’acció es titula #famíliaAescena/Píndoles de Creativitat- i, després d’un moment inicial de visionat del tutorial, incentivar una feina manual i creativa que els allunyi momentàniament de les pantalles.

Ah! I atenció que hi ha premi. Us deixem aquí l’enllaç a la informació i als vídeos tutorials i us animem a participar-hi!

www.escenafamiliar.cat

Pujar