21/04/2020

Fes Sant Jordi a les llibreries del barri

#Fembarri  #Llibreriesdelbarri #Santjordi

Aquests dies de Sant Jordi també volem apropar-te a les iniciatives de les llibreries veïnes de La Casa Elizalde i compartir les propostes que ofereixen algunes d’elles. T’animem a consultar les seves webs i xarxes socials, on trobaràs un munt de recomenacions literàries i maneres de seguir celebrant la Diada. Pren nota, són aquestes:

La Documenta
Al seu canal d’Instagram van publicant vídeos de recomenacions de llibres i lectures essencials. Pots comprar els llibres a travès de la seva botiga online i te’ls portaran a casa o esperar-te i recollir-los un cop la llibreria obri de nou. Consulta el seu catàleg online!

@documentabcn

Jaimes
Per aquest Sant Jordi la llibreria francesa del barri proposa xecs regal i xecs de llibres que enviaran per correu electrònic.

www.jaimes.cat

Laie
Han engegat l’Operació 23-A, una campanya per regalar llibres personalitzats. També han organitzat un concurs de dibuix per als més petits.

www.laie.es

La Papereria/Llibreria Canuda
L’única llibreria que segueix oberta! També trobaràs recomenacions de llibres per aquest Sant Jordi i molt més.

@Llibreria-Kepos-Canuda

La Central
Una altra llibreria que proposa xecs regal, però a més a més la iniciativa “Llibres amagats”, que et permet triar la temàtica literària que més t’agrada per rebre després a casa tres llibres relacionats amb aquesta temàtica seleccionada a través de la seva web. Tota una sorpresa!

www.lacentral.com

La Casa del Llibre
La gran llibreria del barri que, a part de recomenar lectures, també regala una totebag si realitzes una compra superior a 25€.

www.casadellibro.com

Altair
Una llibreria de referència a la ciutat que recomana interessants publicacions i ofereix xerrades en directe a Instagram amb els seus experts en viatges arreu del món.

@altairllibreria

L’Obaga
La Llibreria Obaga anima a participar a la campanya de prevenda dels llibres que pots recollir a la botiga a la fi del confinament. Simplement cal adquirir un cupó que es podrà bescanviar en el seu import per llibres quan la llibreria torni a obrir. Atenció, de regal donaran una xapa amb el càrrec triat!

@salvem-obaga

La Impossible
Compra, reserva, encarrega llibres, regala xecs… Això és el que aquesta llibreria del carrer Provença t’ofereix per Sant Jordi. Això i molt més!

www.laimpossible.cat

Malpaso
Celebra Sant Jordi amb un homenatge a les llibreries i fent que els seus llibres puguin arribar a tothom. A més, ofereix un 5% de descompte en tots els llibres i enviament gratuït en novetats.

www.malpasolibreria.com

Esperem que trobis tot el busques en les llibreries del barri i fes Sant Jordi cada dia!


La fotografia, cedida per la Llibreria Jaimes al fons fotogràfic digital de Finestres de la memòria, correspon al Sant Jordi de 1962, quan la llibreria estava situada al Passeig de Gràcia.

Pujar