01/06/2020

L’art reobre les portes a Barcelona

#Elizalderecomana #Artcontemporani

Juan Escudero inaugura l’exposició “Discontinuidad” a la Pigment Gallery de Barcelona. Des del 26 de maig pots demanar cita prèvia, i si vols fer-te una idea del que et trobaràs consulta el tour virtual.

Aquests propers dies galeries, centres d’art i alguns museus comencen a obrir de nou les seves portes. Reobren amb les propostes que havien quedat parades, amb d’altres noves i sobretot amb moltes ganes de tornar a veure els seus espais com a punt de trobada que són, com a espais de descoberta i aprenentatge, d’intercanvi d’idees i reflexions.

Nosaltres estem treballant per poder obrir les nostres sales ben aviat, però de moment et volem recomanar algunes exposicions que ja pots anar a visitar, com per exemple l’exposició de Juan Escudero. Des del 26 de maig, amb cita prèvia, pots acostar-te a la Pigment Gallery (Rosselló, 193) a veure l’exposició “Discontinuidad”, que mostra 12 dibuixos i 13 gravats de Juan Escudero. L’artista va exposar a La Casa Elizalde l’any 2018 l’exposició titulada “Banc de temps”, i més recentment va formar part de l’exposició col·lectiva “Barcelona Pla B. Una oportunitat cartogràfica”, on va presentar un mapa de Barcelona fet a partir de vidres trencats.

 

Des de l’1 de juny ja pots anar a visitar les exposicions del CaixaForum, “Objectes de desig. Surrealisme i Disseny (1924-2020)”“On som. On podríem”. Aquesta última està comissariada per Diana Guijarro i és una proposta a partir de diferents peces que formen part de la col·lecció d’art contemporani de La Caixa, com per exemple la instal·lació de Mona Hatoum “Llar mòbil” (2005). (Imatge de la portada).

La Capella, a partir del 9 de juny, reobre amb l’exposició que just havien inaugurat abans de tancar, “Faula rodona. Sols i embogits; entre la precisió total i una cançó de Sau”, una exposició de l’artista Pere Llobera, que a la vegada també inaugura una altra exposició juntament amb Syd Mostow a la galeria Esther Montoriol. L’exposició “Ju Ja” s’inaugurarà dimecres 10 de juny i durarà tot el dia, d’11 a 22 h ininterrompudament!

El centre d’art contemporani Fabra i Coats també obre de nou el 9 de juny recuperant les exposicions que tenien i que també et recomanem molt, la de l’artista Jordi Mitjà “Succeix cada dia” i “La biblioteca infinita”, de Haris Epaminonda i Daniel Gustav Cramer. Les dues s’allarguen fins a mitjan octubre i les activitats programades es faran més endavant.

Imatge: Jordi Mitjà, “Succeix cada dia”. Fabra i Coats.

 

Pujar