12/05/2020

L’Aula Ambiental t’ho posa fàcil!

#Fembarri #Mediambient #Sostenibilitat

Vols saber com aprendre a cuinar receptes casolanes aprofitant restes de menjar? O conèixer consells útils sobre com fer un bon ús de la nevera, o com desinfectar la llar en aquests temps de pandèmia? Són idees ben interessants que potser mai no t’havien passat pel cap…

L’Aula Ambiental Sagrada Família ha engegat tot un programa d’activitats, recursos i xerrades dirigits a la ciutadania per fomentar la cultura de la sostenibilitat. Com ja va fent des dels inicis, però ara especialment pensat per als dies de confinament.

Ara pots continuar aprofitant les seves propostes amb el calendari d’activitats via online organitzat per als mesos de maig i juny. Durant aquesta primavera, per exemple, ofereixen cursos per promoure el cultiu de plantes a les cases i, així, omplir de verd els interiors, els balcons, els patis i les terrasses. També trobaràs xerrades sobre moda i emergència climàtica, consells pràctics per aprofitar bé l’espai al teu armari o tallers familiars sobre com renovar la roba. Si tens dubtes sobre si pots instal·lar una cobertura verda al teu edifici, aquí també t’ajudaran a resoldre’ls.

Consulta des d’ara el calendari d’activitats que t’ofereix aquest servei d’educació i informació ambiental del Districte de l’Eixample. Hi pots participar a través del seu compte d’Instagram i seguir de ben a prop tot el cicle a les xarxes socials.

@aula_ambiental_safa

www.aulambiental.org

 

 

 

 

Pujar