14/04/2020

Música clàssica en directe el proper dissabte 18

#Elizalderecomana #Elizaldeclàssica

El passat 21 d’octubre de 2019 vam acollir un concert del Duet Absit al nostre cicle “Clàssics i no tant”. La Carla Obach al saxòfon i l’Elisabet Iserte al violoncel van oferir un concert de música contemporània i moderna,  amb una sonoritat molt poc habitual i molt ben interpretada.

Aquests dies hem tingut notícies de l’ Elisabet Iserte , que actualment resideix a Berlín i es troba confinada amb Federico Dalprà (flauta travessera) i Mélodie Zhao (piano). Els tres músics han trobat la manera de continuar oferint concerts a través de LIVE MUSIC STREAMING, una plataforma creada el 21 de març de 2020 amb motiu de la crisi actual i amb el doble objectiu de fer arribar la música en directe a tothom, arreu del món, i de ser un pal·liatiu a la greu situació laboral que estan patint els artistes.

Dissabte 18 d’abril de 2020 a les 19 h pots seguir el seu concert en streaming. El programa inclourà dos trios, el de Louise Farrenc i el de Philippe Gaubert.
Si ho desitges, pots col·laborar amb els teus donatius al projecte. Trobaràs tota la informació a l’esdeveniment de Facebook.

Enllaç a l’streaming del canal de Youtube

 

Pujar