Pale Moon

L’ànima d’aquesta banda son l’islandès Árni Guðjónsson i la russa, nascuda a la Sibèria, Natalia Sushchenko. Tots dos es van conèixer a Barcelona el 2017 i van passar 3 anys a Islàndia desenvolupant el que seria el seu so. Després de composar  nombrosos singles i acumular més de mig milió de reproduccions a YouTube, decideixen tornar a casa nostra/seva. Des d’aquí continuen girant per Europa i donant a conèixer aquest projecte de pop-rock amb tocs de psicodèlia.

Dia
Divendres 15/10/2021 20:00
A càrrec de

Natalia Sushchenko · veu, Árni Guðjónsson · guitarra i veu, Oriol Flores · bateria, Guillem Callejón · guitarra, Andrey Peresleguine · baix

Espectacle gratuït. Reserva a través de casaelizalde.com  o trucant al 93 4880590 des del divendres de la setmana anterior a la data de l’espectacle.

MESURES COVID-19: a l’entrada del centre es prendrà la temperatura corporal i es dispensarà gel hidroalcohòlic. Ús obligatori de mascareta dins del centre i durant la representació de l’espectacle. Les localitats estaran separades amb distància de seguretat. La circulació d’entrada i sortida del públic es realitzarà seguint les indicacions del personal del centre.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar