Valentina & The Electric Post

Es defineixen com una formació de trip pop, amb influències del folk i l’electrònica. El més interessant però, és l’ambient d’intimitat que creen amb els seus concerts. Diuen d’ells que son com una habitació on caben per igual la llum i la foscor. Durant el 2021 han publicat el seu primer LP, The Line, gravat i produït per ells mateixos. Una música meditativa i progressiva, que avança implacable seguint una línia, cançó a cançó. Un viatge guiat per la veu sincera de la Valentina i una instrumentació
minimalista.

Dia
Divendres 01/10/2021 20:00
A càrrec de

Valentina Risi · guitarra i veus, Ildefons Alonso · computadores i sintetitzador

Espectacle gratuït. Reserva a través de casaelizalde.com  o trucant al 93 4880590 des del divendres de la setmana anterior a la data de l’espectacle.

MESURES COVID-19: a l’entrada del centre es prendrà la temperatura corporal i es dispensarà gel hidroalcohòlic. Ús obligatori de mascareta dins del centre i durant la representació de l’espectacle. Les localitats estaran separades amb distància de seguretat. La circulació d’entrada i sortida del públic es realitzarà seguint les indicacions del personal del centre.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar