18/05/2020

My friend Fela. Documental + xerrada

#Elizalderecomana #Ateneu9barris

L’Ateneu Popular de Nou Barris és una peça clau dins l’ecosistema cultural barceloní. El seu model de gestió participativa és un referent a tot l’Estat i programen continguts culturals interessantíssims, com el que et recomanem en aquesta entrada.

El proper diumenge 24 de maig a les 20 h ofereix la projecció online del documental “My friend Fela“, coorganitzada amb el FICAB (Festival Internacional de Cinemes Africans de Barcelona) i coincidint amb la celebració del dia d’Àfrica.

El documental narra la biografia del músic nigerià Fela Kuti, que visqué entre el 1938 i 1997 i fou ceador de l’estil afrobeat.

Després de la projecció podràs assistir virtualment al debat participatiu amb Sagrario Luna, escriptora de la biografia de Fela, Ade Akinfenwa, director del AMAFEST (Festival d’Art i Música Nigeriana), Javier Zarco, de Slow Walk Music de Barcelona, Abuy Nfubea, periodista i cofundador del moviment Panteras Negras a Espanya, i la col·laboració especial de Dj Floro. El debat està coordinat per la Marta Lima del FICAB, presentat per l’Estrella Sendra de Wiriko i moderat per la Sarah Ardite.

  • 20 h Presentació: a la pàgina web de l’Ateneu.
  • 20.15 h Passi Documental (94 min): enllaç extern.
  • 21.45 h Xerada participativa al voltant de la figura de Fela: a la pàgina web de l’Ateneu.

Per més informació clica aquest enllaç.

Si vols saber més sobre la figura de Fela Kuti llegeix aquest article de Marta Lima, coordinadora del FICAB.

@ateneu9b

@ateneu9b

@ateneu9b

ateneu9b.net

Pujar