12/06/2020

No et perdis l’exposició de l’Helena Basagañas

#Elizaldeproposa #Novanormalitat #Exposició

“Condició natural, 6 mirades per reconciliar-nos amb la nostra essència”.

La nostra professora i artista Helena Basagañas també ha començat a recuperar l’activitat presencial i ha inaugurat l’exposició col·lectiva “Condició natural, 6 mirades per reconciliar-nos amb la nostra essència” a la galeria Jorge Alcolea-Nonell de Barcelona.

Anteriorment hem pogut veure les seves peces a la galeria Montoriol, la galeria Balaguer i al 2013 també aquí, a La Casa Elizalde. La seva obra més sorprenent va prendre forma en un context inusual, l’absis de la Capella Sant Roc de Valls, una pintura mural efímera de grans dimensions.

En aquesta mostra l’Helena Basagañas planteja un diàleg entre dos llenguatges pictòrics diferents a priori però amb tensions i preguntes compartides. Són obres contundents que emfatitzen la pintura i la natura com un organisme viu i desconcertant.

A la nostra pregunta de com ha funcionat la inauguració en les circumstàncies actuals, ens explica:

“La qüestió principal ha estat acotar molt el número d’assistents i complir amb les mesures sanitàries que tots coneixem. Tot i les limitacions d’aquest context especial, ha estat molt gratificant tornar a connectar amb la gent, compartir la feina feta. Retrobar-se amb una energia tan forta i positiva et permet gaudir del moment i seguir endavant”.

La galeria Jorge Alcolea-Nonell realitzarà activitats en dies diferents per repartir l’assistència.

Dimecres 17 de juny l’Helena estarà a la galeria i ens parlarà de la seva obra.
Si vols acompanyar-la cal contactar amb la galeria.

L’exposició es podrà visitar fins al 31 de juliol.

Pujar