05/05/2020

Obrim el teló, ballo al balcó

#Fembarri #Arquitectura #Eixample

Obrim el teló! Recuperem el taller Masriera com a ateneu a la Dreta de l’Eixample.

Amb motiu de la Festa d’Arquitectura de l’Eixample d’aquest any 2020, l’Associació de Veïns i Veïnes de l’Eixample Dret i el Grup d’Arquitectes de l’Eixample del COAC s’han unit amb la resta d’entitats veïnals per promoure la iniciativa de recuperar el Taller Masriera com a ateneu o equipament de proximitat del barri.

I és d’aquí d’on va sortir aquesta nova proposta a la Dreta de l’Eixample: Obrim el teló, ballo al balcó.

Amb la col.laboració de l’arquitecte i ballarí Toni Mira, et proposem celebrar la setmana de l’arquitectura ( del 7 al 17 de maig) des de casa i a la vegada donar visibilitat a aquesta nova iniciativa per recuperar aquest espai pel barri. Com? Amb la creació d’un videomuntatge de dansa on el protagonista has estat tu, veïna o veí de l’Eixample!

El 8 de maig a les 20h15 la web del Col·legi d’Arquitectes va presentar el videomuntatge BALLO AL BALCÓ, amb el recull de vídeos gravats pels diferents veïns i veïnes participants,  com una manera de tornar a ocupar els carrers de la ciutat, buits durant tantes setmanes, per reivindicar amb art el Taller d’art Masriera per al barri.

A més a més, l’artista Toni Mira crearà un mapatge que es projectarà a les mitgeres de Masriera el dia que s’acabi el confinament i, per fi, puguem retrobar-nos tots junts al carrer Bailèn, 70.

Gaudeix del vídeo!

 

Accedeix a a més informació

 

Pujar