05/05/2020

Diaris artístics de confinament

#Elizalderecomana #Art #Diarisconfinament

Hi ha artistes que durant aquests dies han començat un diari de confinament a través de les seves xarxes socials, per exemple l’artista Març Rabal, que va exposar amb nosaltres ara fa un any aproximadament. En el seu compte d’Instagram (@mrabal.work) pots anar seguint el seu “diari animat”, vídeos o fotografies des de casa seva on les pintures i els papers ballen o fins i tot les sabates de casa seva fan una coreografia!

També som fans i fidels seguidores de l’artista Clara Nubiola (@claranubiola), que recentment va exposar a La Casa Elizalde amb el projecte “Hoy en Pasea y Ojea: Tu ciudad“. La Clara també ha estat fent una espècie de diari personal on barrejava la seva producció artística i la seva faceta de mare confinada amb dos nens petits a casa que havia d’atendre: mare, artista i mestra, tot alhora. Admirem el seu sentit de l’humor i la seva creativitat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

També ens encanta seguir la Laura  González, responsable de la galeria Chiquita Room (@chiquitaroom), amb la qual vam tenir el gust de treballar en una altra exposició recent d’aquest intens 2020, “Barcelona Pla B. Una oportunitat cartogràfica“. Des de Chiquita Room la Laura elabora uns escrits amb unes reflexions mesurades, intenses i serenes alhora, que ens calmen en aquests temps frenètics i ens proporcionen un temps per pensar. Art i vida barrejat amb amor i humor, altra vegada l’humor.

Un altre gran diari de confinament és el que estan fent al MACBA. A través de les obres i els artistes de la seva col·lecció han establert un diàleg molt interessant. D’aquesta manera es crea un discurs que et permet endinsar-te a la col·lecció del MACBA i descobrir els artistes i les seves peces des d’un context en crisi.

I tu, estàs fent un diari de confinament?

Imatge de portada de Març Rabal “Joc” / Imatge del post de Clara Nubiola “Hoy en Pasea y Ojea: Tu Ciudad”.

Pujar