29/04/2020

Planta’m al balcó!

#Fembarri  #Compraalmercat  #Mercatdelaconcepció

És primavera! Tens ganes de posar color i verd als teus balcons i al mateix temps donar suport al comerç local del barri? Volem presentar-te aquesta nova iniciativa del Mercat de la Concepció juntament amb la resta de mercats i l’Ajuntament de Barcelona.

Com ja saps, parlar del Mercat de la Concepció ens porta ineludiblement a parlar de l’origen i la història del nostre barri, l’Eixample Dret, el barri de la burgesia i del modernisme, que va ser el reflex d’aquell moment de tanta vitalitat i creixement en la història de Barcelona. El mercat, que va rebre el nom de l’església gòtica veïna, va ser construït el 1888 i dissenyat per l’arquitecte Antoni Rovira i Trias en un terreny cedit per Joan Pla, advocat i amo d’una gran fortuna, com ho certifiquen les 26 cases que posseïa a l’Eixample. L’edifici es caracteritza per la gran estructura metàl·lica que el suporta.

Ara, el mercat s’adapta al nous temps i a la situació excepcional que estem vivint facilitant la compra en línea a les seves parades. A més a més, si fas la teva compra online entre el 28 d’abril i el 7 de maig rebràs com a obsequi algunes de les 80.000 plantes que Parcs i Jardins repartirà de forma esglaonada al conjunt de tots el mercats de la ciutat perquè les posis a casa, als balcons, finestres, terrasses o terrats, i contribueixis a fer una ciutat més verda.

#Fembarri! #Compraalmercat!

Accedeix a la informació


 

Pujar