14/05/2020

Tallers virtuals i gratuïts als PIADs

#Fembarri #PIAD #Autodefensa

Fes-li un cop de peu al Covid! Ja et pots inscriure als tallers virtuals dels Punts d’Informació i Atenció a les Dones.

Saps què són els PIADs? Els Punts d’Informació i Atenció a les Dones són un servei de proximitat que t’ofereixen informació, formació i assessorament en tots aquells temes d’interès per a les dones. Estan adreçats a les dones majors d’edat i a les noies de 12 a 17 anys. Hi ha un PIAD a cada districte de la ciutat.

Amb motiu de la crisi sanitària de la Covid-19, els Punts d’Informació i Atenció a les Dones (PIAD) estan tancats al públic temporalment però mantenen l’atenció per telèfon i per correu electrònic, i a partir del 27 d’abril estan oferint una àmplia oferta de tallers per fer des de casa.

I a tu, veïna del barri, et volem destacar que el PIAD Eixample està organitzant un taller gratuït d’autodefensa virtual per potenciar la teva seguretat física i emocional. Com? A través de l’augment de la presa de consciència de l’espai, de la postura i de la comunicació verbal i no verbal. Un taller de 10 sessions per a empoderar-te i aprendre a defensar-te. Quan? Del 26 de maig al 25 de juny.

A més a més, a la resta de PIADs de la ciutat trobaràs disponibles altres tallers de dansa, risoteràpia, autocura, esport… Tots ells, juntament amb el taller d’autodefensa, tenen un denominador comú: la connexió i consciència del cos i les emocions com a eina d’autoaprenentatge i apoderament.

Et pots inscriure al taller del districte que vulguis. Si t’interessa un taller que ja ha començat, pots preguntar si queden places disponibles accedint a la informació de la web:

www.ajuntament.barcelona.cat

 

 

Pujar