Teatre En Pijama

#Elizalderecomana #TeatreEnPijama #Teatreòlia

El Teatreòlia és un petit teatre situat al carrer Bailèn, a prop de la plaça de Tetuan. Vinculat a l’Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia, és un dels espais de la ciutat que programa moltes propostes emergents. Aquesta funció és molt necessària i fa que es nodreixin les programacions de centres com el nostre. Vàries produccions sorgides de Teatreòlia han estat després en el nostre cartell, algunes com Khâlid. L’heroi cosmològic , Mama , Correspondència o Les dones de Guido Contini.

Actualment hi estan oferint peces teatrals de producció pròpia i/o dins la seva programació a través del seu canal de Youtube. És el que han anomenat #TeatreEnPijama i on cada setmana podreu veure una funció diferent de dimecres a divendres de 17 a 22 h.

Aquesta setmana, de dimecres 6 de maig a divendres 7 de maig, El viatge d’Orfeu, de Pablo Ley i Josep Galindo. Emissió en obert de les 17h a les 23:30h al canal youtube de Teatreòlia.

EL VIATGE D’ORFEU proposa, com indica explícitament el títol, un viatge. Però es tracta, sens dubte, d’un viatge especial. Un viatge poètic fet de paraules, música i acció. Un recorregut cap a l’interior de cada un de nosaltres en la recerca de la felicitat. El viatge és individual i intransferible, cadascú s’enfonsarà en el seu propi món, sempre cap a la llum.
Un espectacle sorgit dels Tallers de creació de dramatúrgies contemporànies d’Eòlia i+d del 2014 amb la col·laboració del Taller de Músics.

www.teatreolia.cat

Accedeix al canal de Youtube

De dimecres 13 a divendres 15 de maig, El plata, de Marc Martínez i Sergi Pompermanyer. Emissió en obert de les 17h a les 23:30h al canal youtube de Teatreòlia.

EL PLATA. Barcelona, el 18 de juliol de 1936, nit en que esclata la Guerra Civil Espanyola i comença la revolta social. El Plata és un cabaret situat al “barri Chino” dels baixos fons de la ciutat. Entre cuplets i números de varietats EL PLATA és un homenatge a aquella gent de Barcelona que un dia va sortir al carrer, armada, a lluitar contra els feixistes en nom de la llibertat, i que després d’aturar heroicament l’exèrcit revoltat, va engegar un procés únic en la història del nostre país perquè, a més a més de ser valents, van creure que un altre món és possible.

Espectacle sorgit del Taller de Dramatúrgies contemporànies del 2015 i estrenat al Plataforma i+D el mateix any.