01/12/2016

Torna Improbables a La Casa Elizalde

Del 14 al 17 de desembre es celebra la tercera edició d’Improbables a La Casa Elizalde. Improbables és un cicle dedicat a les arts escèniques que s’allunyen de les convencions habituals, ja sigui per format, per contingut o per tots dos  aspectes. Un seguit d’experiències teatrals intenses i properes que es representen davant un públic reduït.

Una història singular que mereix ser explicada i un món fet de pedres, algunes amb forma de cor. Això és el que trobarem enguany a Improbables. Això i emocions, sorpresa, poesia visual, música, llenguatge abstracte, també concret, dansa, temps per a  la reflexió i imatges que van més enllà de la bellesa. I com cada any us convidem a veure però sobretot a viure teatre.

LIMBO, cia Les Impuxibles

Què passa quan t’identifiques amb un gènere que no és el que el teu cos determina? Limbo ens ajuda a cercar respostes a aquesta pregunta des d’un lloc sentit, més enllà de qualsevol discurs racional que puguem fer. A través del text , la música i la dansa coneixerem un personatge que ens aproparà la realitat, sovint massa silenciada, d’unes persones que mereixen ser escoltades. Limbo és la història d’un trànsit. Les vivències i l’imaginari de l’Albert, que abans era la Berta.

Amb música original de Clara Peya, textos de Marc Rosich i direcció escènica de Miriam Escurriola, i la interpretació de Mariona Castillo, Tatiana Monells, Ariadna Peya i Clara Peya, l’espectacle ha esdevingut un èxit de crítica i públic.

L’espectacle es representarà el dimecres 14 i el dijous 15 de desembre a les 20 h a La Casa Elizalde. 

CORROC, cia Escarlata Circus

La companyia Escarlata Circus presenta l’espectacle Corroc. Corroc és una experiència concebuda com una visita guiada a una col·lecció de pedres amb forma de cor, que cobren vida, expliquen històries i són l’eix d’un exercici. A partir d’aquests objectes aparentment inerts us sorprendreu com a infants, aprofundireu com un científic, unint la imaginació i el coneixement, perquè l’art és també una forma de conèixer com la ciència.

Escarlata Circus, integrada per Bet Miralta i Jordi Aspa, és una de les companyies més representatives del circ contemporani català. Ha estat Premi Nacional de Circ l’any 2007. Han estat els directors del Festival Trapezi de Reus durant més de 10 anys. Estrenat el 2015, Corroc ha estat a la sala Hiroshima, Fira Tàrrega, Fira Mediterrània, Festival Frinje de Madrid, entre d’ altres. Amb més de 25 anys d’experiència continuen explorant, amb els seus espectacles, el món de les noves dramatúrgies.

L’espectacle es representarà divendres 16 i dissabte 17 de desembre a les 18h i a les 20 h a La Casa Elizalde.

Reserva d’entrades

L’entrada és gratuïta. Podeu reservar les entrades a partir de dilluns 5 de desembre, trucant al telèfon 93 488 05 90, per missatge privat a la nostra pàgina de Facebook o presencialment a Informació de La Casa Elizalde. Les entrades es poden venir a buscar fins a 15 minuts abans de l’inici de la funció. No es permetrà l’entrada un cop iniciat l’espectacle.

Pujar