Tallers estiu

Viu l’estiu amb els tallers de La Casa Elizalde

07/06/2018

Aquest juliol et proposem viure l’estiu a La Casa Elizalde amb les propostes més refrescants. Tens més de 50 tallers per triar!

Si t’agrada escriure, però mai trobes el moment, aquest estiu no tens excusa. Al taller Escriptura autobiogràfica: els estius de la nostra infantesa, evocarem i descriurem moments intensos, llocs i companys que han format part de la nostra vida. O per aquells viatgers incondicionals, Crea el teu quadern de viatge t’ajudarà guardar els records de les teves escapades en un quadern personificat amb fil i paper. I per complementar el teu quadern de viatge, Crea el teu vídeo amb mòbil o tauleta aconseguint així composicions amb un resultat professional.

Aprofita el teu temps lliure per aprendre, al taller Curiositats i fal·làcies de la història, desmuntarem mites i qüestionarem algunes de les fal·làcies històriques que ens han ensenyat i hem acabat assumint com a vertaderes. També et proposem descobrir la relació entre ciència i música analitzant el so des de diferents disciplines científiques com la neurociència o la física.

Sempre és un bon moment per despertar la nostra creativitat, al taller Joieria en vidre: tècniques de fusing, aprendràs a crear les teves pròpies joies.  I si tens ganes d’entrar en el món de la interpretació i desenvolupar les teves capacitats d’improvisació ho podràs fer de la mà d’una de les actrius de la companyia T de Teatre, Marta Pérez, a Mil i una cares: improvisacions teatrals sobre el quotidià.

A l’estiu, sovint deixem de seguir una rutina alimentària saludable, al taller Mindful eating aprendràs a tenir una bona relació amb el menjar, lluny de dietes avorrides, per sentir-te en el teu pes ideal. I per estar en forma i passar-s’ho bé et proposem el Booty dance per a l’empoderament femení.  El booty dance se centra en les diferents formes de moure els malucs i glutis  mitjançant coreografies que permeten treballar la coordinació, la musicalitat i l’equilibri i adquirir així consciència corporal. I ho farem de la mà d’una experta en la matèria, la Kim Jordan. Prepara’t per moure’t a un ritme trepidant i trencar esquemes!

Pots inscriure’t a partir de l’11 de juny al web de La Casa Elizalde o presencialment al centre de dilluns a divendres de 9 a 20h. Perquè l’estiu es viu a La Casa Elizalde!