16/03/2018

Aquesta primavera desperta els teus sentits

Et convidem a despertar els teus sentits amb el plaer d’aprendre, cuidar-te i estimular la teva creativitat.

Si ets dels que t’agrada estar informat, t’interessa el taller Actualitat econòmica: l’altra cara de la moneda. Aprendràs de forma amena conceptes econòmics i financers que t’ajudaran a sobreviure en el món actual. Quins han estat els personatges més significatius de la cultura de la pau? Descobreix-ho a Líders pacifistes, una història de la pau: ens endinsarem en els seus escrits per tal de conèixer-los més a fons i poder obrir debat i intercanvi d’opinions i visions al respecte.

El bon temps convida a sortir de casa i descobrir noves rutes per gaudir de la natura. Al taller Natura i app’s: orientació i senderisme aprendràs com ens poden ajudar les noves tecnologies a planificar rutes, a situar-te en cas de pèrdua o a reconèixer la flora i la fauna. I si l’al·lèrgia t’impedeix gaudir de l’estació més florida de l’any el taller Tot sobre l’al·lèrgia: el metge de prop està fet per a tu. Coneix tot el que cal saber sobre les al·lèrgies de la mà d’un especialista al·lergòleg i divulgador.

Dormir és l’activitat més important que fem a les nostres vides, per això li dedicarem una tercera part del nostre temps. Al taller Dormir bé per viure millor entendrem el desconegut món del son, desmuntarem mites i aprendrem tècniques per a cuidar-lo.

Vols aprendre a immortalitzar moments especials o a realitzar bons retrats amb llum natural? A Fotografia amb llum natural farem sortides fotogràfiques on aprendràs les possibilitats de la llum i treballaràs eines senzilles per aconseguir resultats atractius. I si busques noves tècniques creatives, descobreix la Pintura japonesa Sumi-e. Gaudeix d’aquest art que fomenta la  concentració i la creativitat a partir dels principis estètics de la pintura zen.

Vols ampliar els teus horitzons culinaris? Et proposem dos tallers per innovar els teus plats: viatjarem a Brasil per gaudir d’una de les cuines més riques, variades i exòtiques del món: la Cuina brasilera. Reconeguda internacionalment com una de les gastronomies més saludables del planeta, la Cuina coreana t’obrirà una gran diversitat de sabors.

Si vols millorar el teu estat físic i postural has de provar el Gimbra. Una activitat que barreja exercicis de gimnàstica amb moviments de capoeira. I si vols moure’t a través de ritmes africans i coreografies variades apunta’t al Afrorhythm i cuida’t amb alegria!

Tot això i molt més a partir d’aquest abril. Acompanya’ns i gaudeix del que més t’agrada i prepara’t per seguir ampliant horitzons.

Pujar