Arriba la 5a edició del cicle d’arts escèniques Improbables

Sembla una conducta clàssica que generació rere generació els adults vegin  els joves com a estranys. Els d’ara es relacionen a través d’una tecnologia que sembla que els/ens aliena, però en sabem alguna cosa més? La cinquena edició d’Improbables la volem dedicar a escoltar la gent jove a través del teatre escrit per elles i ells, que parla d’elles i ells, fins i tot d’allò que s’ha volgut silenciar durant massa temps.

Correspondència del Col·lectiu aTemporal

Direcció de Jordi Casado i interpretació d’ Alfons Nieto i Neus Soler.

Un espectacle de text contemporani que aborda les relacions de correspondència entre les persones: de la carta escrita a mà a la missatgeria instantània, reflexionant sobre la manera en què ens relacionem avui dia, sobretot en l’amor. Dos personatges molt diferents es pregunten quin és el valor d’un “t’estimo” que s’envia a través d’una finestra.

L’espectacle serà dimarts 11 de desembre a les 20h, acompanyat d’un col·loqui postfunció amb la companyia i Oriol Puig Taulé, crític i investigador teatral, i dimecres 12 a les 20h.

No m’oblideu mai de Mithistòrima produccions

Un espectacle construït a partir de testimonis reals. Dirigit per Llàtzer Garcia i interpretat per Marta Montiel i Elies Barberà amb la col·laboració d’Edu Vásquez.

Una recerca per donar veu a les persones que coneixen de prop un tema que la societat sovint prefereix ignorar: el suïcidi d’adolescents i joves. Els mitjans de comunicació han contribuït amb el seu silenci a convertir aquest tema en un tabú, tot i que a l’estat espanyol el suïcidi és la primera causa de mort entre el jovent, superant els accidents de trànsit. Què impulsa a una persona que té tota la vida per davant a matar-se?

L’espectacle serà dijous 13 de desembre a les 20h, acompanyat d’un col·loqui postfunció amb Anna de Palol, psicòloga especialitzada en psicopatologia infantojuvenil i psicoterapeuta gestalt i divendres 14 a les 20h amb col·loqui a càrrec de Jordi Reviriego, metge i psicoterapeuta.

Hàbitat (Doble penetració) d’ H.I.I.I.T.  

Dirigit per Roger Torns i interpretat per Diana Gómez, Georgina Latre, Maria Hernàndez, Jaume Viñas i Rafa Delacroix.

Hàbitat parla sobre la necessitat d’exhibir la nostra vida particular i íntima a les xarxes socials i com això ens aporta una falsa sensació de llibertat. Parla també sobre la necessitat de projectar-nos a crits per demanar que ens estimin, per sentir que formem part d’aquest món.

L’espectacle serà dimecres 19 de desembre a les 20h, acompanyat d’un col·loqui postfunció  amb la companyia i Oriol Puig Taulé, crític i investigador teatral i el dijous 20 a les 20h.

Tots els espectacles son gratuïts amb reserva prèvia a partir del 3 de desembre al web de La Casa Elizalde, presencialment o trucant al 93 488 05 90.