La Casa Elizalde col·labora amb el Festival BCN Pensa amb un Trivial filosòfic i un concert de Debussy

El dimecres 14 de novembre a les 17h et proposem posar a prova els teus coneixements d’història del pensament amb un trivial filosòfic a La Casa Elizalde a càrrec de Joan Méndez, professor de filosofia.

Vine a jugar amb nosaltres posant a prova els teus coneixements, amb preguntes sobre 5 categories: conceptes, cites, vides, obres i curiositats relacionades amb el món de la filosofia. Tot responent des del teu mòbil. Els guanyadors s’emportaran un lot llibres de filosofia, una bossa exclusiva del BCN Pensa i una samarreta. És imprescindible portar un smartphone per poder jugar.

A les 19h et convidem a gaudir de la música de Debussy amb Marcos Bosch i Montserrat Casabó. La música de Debussy obre una nova etapa de la Història de la música. El seu estil, on el so per si mateix té un paper determinant, suposa una resposta a la visió estètica del Romanticisme tardà. Paradoxalment, la modernitat del compositor francès es basa en part en la incorporació de sonoritats antigues ja siguin de procedència occidental o oriental. En els 100 anys de la seva mort, comprovarem que l’obra de Debussy manté gran part del seu embruix.

Les activitats son gratuïtes amb reserva prèvia a través del web de La Casa Elizalde.

El BCN Pensa és el festival de filosofia de la ciutat de Barcelona. Enguany se celebra la 5a edició el 14 i 15 de novembre amb un seguit d’activitats a diferents espais de la ciutat.