29/05/2020

Arriba la Festa Major!

#Fembarri #FestaMajor #FiraModernista

Som a punt de fer el tret de sortida a la Festa Major de la Dreta de l’Eixample 2020, que aquest any s’adapta a un format diferent donada la nova situació i els canvis d’escenaris que està comportant la pandèmia del coronavirus.

Enguany no podrem gaudir de l’ambient als carrers guarnits i plegats de gent passejant-hi, ni delectar-nos amb l’ambientació de la Fira Modernista que ens acosta a la Barcelona de finals del segle XIX amb els veïns i veïnes vestits d’època. No podrà ser presencial, però serà virtual, i des d’aquí t’animem a participar d’aquesta festa popular amb tot el seguit d’activitats que s’han organitzat.

Pregons en línia, tallers, xerrades, concursos de fotografia, projeccions de pel·lícules, concerts i espectacles telemàtics o una versió virtual de la Fira Modernista són alguns exemples d’aquesta festa major adaptada al confinament que se celebrarà del 3 al 7 de juny amb un programa que podràs seguir a través de les xarxes de les diferents entitats i serveis del barri.

Per començar, no et perdis dimecres 3 de juny a les 19 h l’emissió en directe del pregó de Festa Major a càrrec de la Dra. Sílvia Zamora, veïna del barri i metgessa de família del CAP Roger de Flor. I el 5, 6 i 7 de juny t’espera la Fira Modernista Virtual de Barcelona, que té lloc cada any en el marc de la Festa Major però ara adaptada a la situació actual perquè la puguis gaudir des de casa.

Totes les activitats s’emetran als canals de @coreixample i @rutamodernisme en l’horari que figura al programa i quedaran enregistrades perquè les puguis veure en qualsevol moment.

No deixis que el coronavirus, el confinament i les restriccions apaguin l’ambient festiu. Celebrem-ho! És Festa Major!

 

Consulta el programa

 

Pujar