29/05/2020

Cliccat.cat, el Marketplace associatiu català

#Fembarri #Comerç #Vendaonline

CorEixample, l’Associació de Comerciants i Professionals de la Dreta de l’Eixample, i altres 75 associacions de comerciants que representen més de 8.000 comerços catalans han creat el primer Marketplace associatiu de Catalunya, un espai interactiu que permetrà a tots els comerços del país fer vendes online.

El projecte, que es va presentar el passat 14 de maig a través de Zoom, s’anomena Cliccat.cat, i serà la plataforma digital de milers de botigues de barri i parades de mercats. Neix, així, com el primer aparador comercial de Catalunya on les persones usuàries podran comprar tot tipus de productes des d’una única plataforma de venda, i demostrar que fer compres km0 amb el valor del comerç de proximitat també és possible des d’internet.

És evident que el confinament, la crisi generada per la Covid-19 i els canvis de comportament dels consumidors han posat de manifest la necessitat d’una solució de compra electrònica feta a mida pel comerç i per als serveis de proximitat de tot el país, i moltes petites botigues de barri que encara no havien apostat per digitalitzar-se ja han aplaudit la iniciativa. Aquest era, justament, l’objectiu de les entitats impulsores del projecte, unir les poblacions i associacions de comerciants de tot el territori català per convertir-se en el primer “centre comercial” del comerç de proximitat.

 

Accedeix a la notícia

 

Pujar