Bailes de histéricas

Bailes de histéricas parteix d’un treball d’investigació dels cossos de quatre bailaoras escollides com a referents del flamenc dels anys vuitanta, Fanny Elsler, Carmen Mora, Manuela Vargas i La Chana . Es tracta de dones que van obrir les comportes,
dins i fora del flamenc, desplaçant fronteres per donar entrada al nostre flamenc present.

Dones que han estat llavors de la dona neoflamenca que aquí son considerades pioneres com ho van ser les ballarines referents de la Modern Dance.

Direcció, coreografia i interpretació Carmen Muñoz cantaor convidat Jorge Mesa “El Pirata” assistent en dramatúrgia Salvador S.  Sánchez composició música original Reserva Espiritual de Occidente, Arnau Montserrat disseny espai sonor Carmen  Muñoz disseny d’il·luminació Olga García (A.A.I) disseny vestuari Marta Piñol confecció vestuari Cristina Granero fotgrafia Kazumasa Horiuchi video Wences Lamas amb el soport de Proyecto-Laboratorio de Investigación Flamenco IT (Institut del Teatre) agraïments ¡La Capitana! – Espacio Flamenco, Institut del Teatre CSD

Dia
Dijous 18/11/2021 20:00

Espectacle gratuït. Reserva a través de casaelizalde.com  o trucant al 93 4880590 des del divendres de la setmana anterior a la data de l’espectacle.

MESURES COVID-19: a l’entrada del centre es prendrà la temperatura corporal i es dispensarà gel hidroalcohòlic. Ús obligatori de mascareta dins del centre i durant la representació de l’espectacle. Les localitats estaran separades amb distància de seguretat. La circulació d’entrada i sortida del públic es realitzarà seguint les indicacions del personal del centre.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar