Oops!

La màgica inspiració visita un compositor que empaita la última nota d’una cançó. Uns cuiners amb tres cassoles creen un món de pots i olles. Tres cantants melòdics perden el compàs darrera d’un micròfon rebel. La trompeta és més gran que el trompetista i tot agafa una altra dimensió  Les coses no son com les veiem normalment.

A Oops ens fem grans, ens fem petits, fem música, som màgics, parlem sense paraules, juguem amb els objectes i els objectes juguen amb nosaltres i tot…amb grans dosis d’imaginació i molt d’humor. Vol ser un cant a l’optimisme, a viure i a riure amb els pulmons plens i els ulls clars. A badar i a encantar-se amb les petites coses, que són les més grans.

Intèrprets Jordi Girabal i Atilà Puig direcció Jordi Vilà autoria Jordi Girabal, Atilà Puig i Jordi Vilà disseny i construcció escenografia Alfred Casas i Martí Doy disseny vestuari Giulia Grummi i Annita Ribera direccó musical David Sisó disseny il·lumiació i so Pep Maria Martínez fotografia i disseny gràfic Eli Guasch

Dia
Diumenge 08/03/2020 12:00

Compra les teves entrades a través de casaelizalde.com fins al dia previ a l’espectacle. També pots comprar-les a La Casa Elizalde a partir de les 11 h del mateix diumenge.

Consulta les condicions de reserva d’entrades

Pujar