01/03/2019

Cicle de cinema Africà i Dona a La Casa Elizalde

La segona edició del Cicle de Cinema Africà i Dona (CCAD 2019), organitzat per l’Associació Cultural Africadoolu, projectarà el dimarts 12 de març a les 19h a La Casa Elizalde la pel·lícula Little Go Girls i oferirà un taller de danses urbanes de la Costa d’Ivori el divendres 15 de març a les 18h. Una programació en el marc del Dia Internacional de la Dona.

Les “Little Go Girls”, noies entre 13 i 24 anys, analfabetes i majoritàriament musulmanes, segueixen una ruta caòtica que fluctua entre la delinqüència i les relacions sexuals remunerades als guetos d’Abidjan. Han fugit de les zones militaritzades del nord de la Costa d’Ivori o de la violència domèstica i es venen a preus grotescs per a fer-se amb una mínima autonomia desitjada. Una pel·lícula dirigida per Éliane de Latour.

Paral·lelament, s’organitza un taller de danses urbanes de la Costa d’Ivori: Coupé Décalé a càrrec de Ku´dacin Abrobeatz. Coupé Décalé és la dansa urbana de la descendència ivoriana en la diàspora. L’objectiu d’aquest taller és apropar el context històric on el Coupé Décalé va néixer, donar a conèixer la música que va sonar a la ciutat durant el període de la producció de la pel·lícula Little go girls i posar en pràctica els moviments del Coupé Décalé del mateix període.

Les activitats son gratuïtes amb aforament limitat. Es poden fer reserves des d’una setmana abans de la projecció a través del web o trucant al 93 488 05 90.

Pujar