21/03/2019

Aquesta primavera no et quedis plantat: arriben els nous tallers culturals a La Casa Elizalde

L’arribada del bon temps sempre és una molt bona notícia, i encara més si arriben els nous tallers culturals de La Casa Elizalde.  Prepara’t per créixer, cuidar-te, pensar i aprendre amb les novetats que tot seguit et presentem.

Apropa’t a l’art i la societat de l’antiga civilització egípcia, coneix les últimes novetats en regeneració i envelliment o introdueix-te a l’obra i la vida de grans artistes de tots els temps.

Aconsegueix un major benestar a través d’una eina ancestral hawaiana per viure en pau: l’Ho’oponopono. Gaudeix dels beneficis de la psicologia positiva a Fitness mental o aplica l’ordre conscient a casa teva per viure de manera tranquil·la.

Gaudeix del plaer de la cuina: aprèn a elaborar pasta fresca com un Itàlia o endinsa’t en l’apassionant i saborós món de la xocolata. Atreveix-te amb els Poke bowls, amanides amb gust de Hawai o si tens ganes de cuidar-te, descobreix en què consisteix una alimentació equilibrada.

I perquè el bon temps convida a sortir i gaudir de l’aire lliure, aquest trimestre et proposem conèixer les aplicacions del mòbil per al senderisme. T’agrada la fotografia? No et perdis un taller on portarem la teoria a la pràctica a través de sortides fotogràfiques.

Si tens ganes de moure’t i posar-te en forma, aprèn a defensar-te en qualsevol situació a través de la capacitat de reacció, l’autoconfiança i l’autocontrol. T’agradaria ballar com en els bojos anys 20? Fes-ho a ritme de música swing i coreografies individuals de xarleston i jazz steps.

Tot això i molt més aquesta primavera a La Casa Elizalde. No et quedis plantat, fes que esclati la llavor! Inscripcions a partir de l’1 d’abril  per Internet o presencials de dilluns a divendres de 9 a 20h.

Pujar