19/01/2021

Comença Músiques en femení

#laculturanotélímits #músiquesenfemení @casaelizalde

Durant el darrer quadrimestre de 2020 vam reiniciar la programació cultural amb distància física, mascareta i reduccions d’aforament. Aquest 2021 arrenca, a més, amb confinament municipal, toc de queda i altres restriccions. Límits i més límits per intentar aturar una pandèmia que s’allarga i que fatiga. I tanmateix, en tot el que hem programat i en tot el que hem anat a veure, ja sigui exposicions, concerts o arts escèniques, hem copsat la intensitat de la comunicació, de la comunió que es dona entre artistes i públic.

És en aquest difícil context que apareix una nova programació de “Músiques en femení”. Malgrat tots els obstacles, elles han continuat fent música, publicant nous treballs i engegant nous projectes. Com cada any doncs, dediquem aquest cicle de quatre concerts a dones compositores, intèrprets i líders de les seves pròpies bandes.

Hi trobarem quatre propostes molt joves d’estils diferents. La primera data és per al trio de la pianista i cantant Lucia Fumero, un nou valor de l’escena jazzie de casa nostra que beu del folk llatinoamericà entre d’altres músiques. La vam descobrir arran de l’entrevista i gravació que el digital de cultura Núvol li va fer a la nostra sala d’actes i de seguida vam veure que el nostre públic l’havia de conèixer.

Seguirem amb Carlota Flâneur i el seu pop rock inclassificable. Presentarà el seu primer treball i el quartet amb què girarà properament. Una proposta del segell Pértiga Music que aposta precisament pel pop en femení.

Acabarem amb dos concerts de soul; un , el de la banda ESAS, més pausat i amb tendències afro, i l’altre, el de Paula Peso, que s’apropa al funk sense complexos.

Som conscients que segurament voldríeu venir a tots els concerts. Ja sabem que és difícil per les restriccions d’aforament que tenim. Ara bé, si us quedeu sense entrada sempre podreu veure els streamings que farem de cada concert, perquè volem apropar-vos la possibilitat de veure-les en directe encara que sigui des de casa.

Feta aquesta presentació, tan sols ens queda convidar-vos a la nostra (vostra) sala d’actes i a gaudir del talent musical d’ara mateix en femení.

Descarrega el fulletó :
    

 

 

 

 

 

Primer concert en streaming : 

Pujar