02/05/2019

Comença un trimestre d’arts escèniques imperdible

Presentem la programació de primavera d’arts escèniques a La Casa Elizalde: t’esperem per gaudir de cinc peces de dansa i tres espectacles teatrals que no et pots perdre.

Per anar fent boca volem destacar la peça de dansa El monte de los olivos (conversación bailada). El coreògraf Juan Carlos Lérida  proposa una trobada artística amb el crític de teatre Oriol Puig Taulé en un format de conversa ballada, improvisada, individual i única, com a part del seu procés d’ investigació sobre el flamenc des d’espais i oficis quotidians. Cadascú des del seu llenguatge es deixa travessar mútuament per la paraula i pel gest, obrint-se a nous significats de les teories i les danses.

Pel que fa al teatre, destaquem La mujer más fea del mundo, una obra creada i interpretada per Bárbara Mestanza i Ana Rujas. Una dona jove, una dona normal, amb una vida normal i un dolor punyent a l’estómac. El dolor inherent a l’ésser humà. Sobrepès a causa d’un excés de cultura kitsch, barata i plena de plàstic. Una sensació constant de buit que ha portat tota la humanitat al consumisme més absolut. Una declaració d’amor a la lletjor, a l’obscuritat de l’ésser i una crida a la revolució.

Però això només és un tast de la programació que tindrem aquest trimestre, consulta tota la programació i vine a gaudir-ne en directe a La Casa Elizalde.

Pujar