29/04/2019

Estrenem un nou cicle de música clàssica

La programació de música clàssica torna aquesta primavera amb un cicle nou: Passats i presents. Com si haguessin fet un viatge en el temps, alguns instruments construïts al barroc i que van, gairebé, desaparèixer en el classicisme i romanticisme, arriben als nostres dies, conversen amb instruments moderns i/o tornen a ser considerats en composicions contemporànies.

Dins aquest cicle gaudirem de tres concerts dels quals destaquem Under construction de Windu quartet de flautes, un concert-espectacle que explora les possibilitats de la flauta de bec, amb uns músics excel·lents com a instrumentistes, que també exploren la seva vessant performàtica. Una proposta que us sorprendrà i que ens servirà per donar la benvinguda a l’estiu, des del pati i amb un repertori que va des de Bach fins a la música contemporània.

I com sempre, seguirem amb el cicle Clàssics i no tant, amb tres concert dels quals destaquem 3×3 del Trio REC4. Tres músics de tres països diferents, dos d’ells membres de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, integren aquesta formació, que basa la seva unió en l’amistat i la passió per la música del segle XX. Interpretaran tres trios de Xostakóvitx, Brotons i Schumann.

T’esperem per gaudir d’aquests i més concerts durant els mesos de maig i juny a La Casa Elizalde.

Consulta’n tota la programació

Pujar