Continuem en funcionament, però amb restriccions

En compliment de la resolució publicada per la Generalitat de Catalunya, els Centres Cívics de Barcelona modifiquem alguns serveis presencials.

El conjunt d’equipaments que formen la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona mantenen les portes obertes tot i que se suspenen les activitats presencials de caràcter cívic i comunitari.

Per tal de contribuir en la contenció del brot epidèmic les activitats formatives i tallers no es podran seguir cursant als centres. Així doncs, passaran a impartir-se en línia, sempre que sigui possible, o quedaran ajornats fins que es puguin recuperar les sessions pendents. Volem continuar formant part del vostre dia a dia!

Tampoc se cediran espais dels equipaments per a activitats socials i comunitàries i se suspenen les visites i itineraris.

La programació cultural (arts escèniques, música i exposicions) es manté, com fins ara, als centres seguint estrictament les directrius previstes en els Plans de represa del sector cultural: arts escèniques i musicals, del 21 de setembre de 2020.

Totes aquestes noves mesures de contenció seran susceptibles de revisió segons com evolucioni la situació epidemiològica.

 

*Comunicat extret de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona