Reiniciem la programació cultural

Reiniciem programació cultural, comencem una nova temporada que serà estranya i complicada a causa de la crisi sanitària i econòmica que des del passat mes de març ens manté en aquesta incertesa i dubte constant.

Des de La Casa Elizalde creiem en la importància de la cultura com a motor de transformació de la societat i com a eina de coneixement i gaudi. La cultura és essencial i necessària però tot i així, és un dels sectors que està patint més aquesta crisi. Per això aquesta tardor la programació de cinema, arts escèniques i música és resilient.

En cartell hi trobaràs els espectacles, pel·lícules i concerts que no vam poder veure al març passat, quan les circumstàncies ens van obligar a atu­rar-nos. Dansa-teatre, flamenc i danses urbanes, un monòleg teatral, tres concerts clàssics, un de música actual, documentals i més propostes d’arts que, malgrat tot, continuen vives.

Et convidem a seguir gaudint de la cultura, amb les mesures de seguretat que calguin, i a que et deixis sorprendre per la qualitat de les creacions artístiques que s’està fent a casa nostra.

Reiniciem!


Per a més informació contacteu amb:
Marta Camprubí  comunicacio@casaelizalde.com
93.488.05.90

  Consulta la programació dels espectacles: