22/05/2020

Dilluns de merda. Teatre des de casa amb El Maldà

#Elizalderecomana #Dillunsdemerda #Seguimaprop

Com ja saps, des que va començar el confinament han proliferat un munt d’iniciatives culturals a les xarxes. En un primer moment aquestes han estat gratuïtes, però darrerament estem assistint a un canvi: els i les artistes estan creant contingut nou amb fórmules de col·laboració econòmica per tal de donar-los suport i sobretot valorar la seva important feina.

El teatre El Maldà, situat al centre de Barcelona, engega un nou i original cicle, els “Dilluns de merda“, 4 capítols emesos per Youtube creats per 10 de les companyies que no han pogut presentar-hi els seus espectacles a causa de la pandèmia, juntament amb algunes que ja havien estrenat la temporada 19-20.

Serà un material teatral pensat per al “format confinat”, és a dir, gravat en vídeo i emès per Youtube, amb escenes de cada companyia i material inèdit que no s’hauria vist al teatre.

Segur que estarà molt bé. Segur perquè sabem com treballen a El Maldà. Hem programat varis dels espectacles produïts pel teatre del carrer del Pi i cap no ens ha fallat. El darrer va ser Akelarre, de les Feliuettes, una autèntica meravella que podràs tornar a veure quan “tot això” passi.

Et deixem tots els enllaços a l’abast perquè aquest i els propers “dilluns de merda” puguis gaudir d’aquesta iniciativa.

Salut i teatre!

tota la informació de “Dilluns de merda”

canal Youtube de El Maldà

@maldateatre

@elmalda

www.magalisare.com

Pujar