23/05/2020

Concurs de fotografia i vídeo “La vida als patis i balcons”

#Fembarri #Concurs #FestaMajor

Com ja deus saber, comença el compte enrere per la Festa Major de la Dreta de l’Eixample. Enguany, però, donades les circumstàncies que estem vivint, es celebrarà en format digital els dies 5, 6 i 7 de juny. I perquè la festa segueixi sent una celebració participativa, l’Associació de Veïns i Veïnes de la Dreta de l’Eixample i el Casal de Joves la Dreixa et conviden a participar al concurs de fotografia i vídeo “La vida als patis i balcons”.

Des d’aquesta iniciativa es vol recollir la memòria d’aquesta primavera tan diferent i premiar les imatges que, de la manera més original, expressin la vida als nostres patis i balcons en aquestes setmanes de confinament i incipient desescalada. El concurs té 2 categories: fotografia i vídeo. Les dues obres guanyadores en cada categoria rebran un val de 100 € que hauran de ser utilitzats a les botigues adherides a Coreixample, ajudant així a reactivar l’economia del barri i dels comerços de proximitat.

El termini per enviar el material és fins al 24 de maig. El dictamen del jurat es farà públic el dia 7 de juny. Les fotografies i els vídeos s’han d’enviar per Wetransfer a l’adreça concurspatisibalcons@gmail.com. Consulta les bases clicant aquest enllaç.

Participa i fes barri! #fembarri

Associació de Veïns i Veïnes de l’Eixample

Casal de Joves la Dreixa

AVV Eixample Dret

Més informació

Pujar