25/05/2020

El regidor de l’Eixample respon

#Fembarri #DistricteEixample #Projectesparticipatius

Tens dubtes en relació a aquesta nova etapa de desconfinament? Vols saber com s’està organitzant la desescalada al barri? La plataforma Decidim.Barcelona ha organitzat una sessió participativa, dins el cicle “Els regidors i regidores responen”, perquè els veïns i veïnes de l’Eixample puguin mantenir un diàleg amb la Regidoria del districte mentre no siguin possibles altres òrgans de participació més propers.

Aquest dimecres 27 de maig a les 18 h és el torn de l’Eixample. El regidor Jordi Martí exposarà les mesures que s’han pres al teu districte per fer front a l’emergència de la COVID-19 i les actuacions de cara a la fase de desconfinament en la qual entrem. Després respondrà a les teves preguntes.

Un espai interactiu on podràs parlar en directe amb el regidor de l’Eixample i fer-li preguntes respecte a l’estat del districte durant el confinament i la imminent desescalada i resoldre els teus dubtes. Podràs fer les preguntes a través de la plataforma Decidim.Barcelona i les podràs començar a introduir 48 hores abans de la sessió.

Introdueix les preguntes i visiona la sessió en streaming clicant aquest enllaç.

Participa-hi!

decidim.barcelona

 

Més informació

 

Pujar