25/05/2020

Els consells de BCNClinic

#Fembarri #Salut #Bellesa

Conviure amb el confinament suposa adaptar el dia a dia a les noves circumstàncies, la qual cosa afecta de manera directa a diferents aspectes físics i emocionals. Per això els professionals recomanen un seguit de consells per poder gestionar aquesta situació de la millor manera possible.

És el cas del centre mèdic BCNClinic, al carrer Mallorca, que abans de tornar a l’activitat i seguir oferint els seus serveis (amb totes les precaucions i mesures de seguretat necessàries), volen compartir la proposta #QuédateEnCasa, un espai on es parla de salut, alimentació i exercici físic en temps de quarentena.

A través del seu Instagram, en directe de dilluns a divendres de 9 a 9.15 h, tens accés a consells que pots seguir des de casa per cuidar la salut, la bellesa i el benestar, com ara una sèrie de rutines per mantenir-te actiu i activa a partir d’exercicis per enfortir i modelar les cames, definir glutis o corregir la flacciditat dels braços. També parlen sobre els bons hàbits alimentaris (pren nota, per exemple, dels beneficis d’una infusió de llimona i gingebre als matins), o com millorar la pell amb una bona neteja facial, tenir cura del cabell, de la salut dental, i altres propostes tan curioses i adients ara mateix com saber il·luminar correctament i maquillar-nos per les videoconferències.

Segueix els consells de BCNClinic, professionals amb més de 15 anys d’experiència en el camp de la medicina i cirurgia estètica al barri de l’Eixample!

instagram.com

Pujar